Kopshti Little Harvard

Prizren

Rreth Kopshti Little Harvard

Kopshti ynë ofron këto shërbime:

  • Përkujdesje për fëmijët nga mosha 6 muaj deri në 6 vjet, duke filluar nga ora: 07:00–17:00
  • Mësimi i gjuhës angleze përmes lojrave kreative
  • Ushqim natyral (mëngjesi dhe dreka)
  • Libra të veqanta sipas grupmoshave
  • Ambient i ngrohtë, higjienik dhe i sigurt
  • Gjatë tërë ditës program edukativo-arsimor
  • Këndin e lojrave (lojra të veqanta për të gjitha grupmoshat)

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Kopshti Little Harvard

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
045 651 778 045 651**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren