Korabi Corporation

Çagllavicë

Rreth Korabi Corporation

“Korabi Corporation shpk”, është kompani që merret me shitjen e lëndës së parë për prodhimet e furrave dhe ëmbëlsirave.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Korabi Corporation

Menaxher/e i/e prodhimit
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
5 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Teknolog Ushqimor
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
5 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Menaxher i Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
5 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Drejtor i Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
5 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
049 468 444 049 468**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë