Koral Invest LLC

Prishtina

Rreth Koral Invest LLC

Jeto në të ardhmen, tani!⁣

Me gjithsej 9 tipe të banesave, ju keni mundësinë e zgjedhjes së vendit perfekt për ju, qoftë për banim rezident apo edhe për veprimtari tjera. Duke plotësuar të gjitha kërkesat dhe nevojat tuaja, Koral Invest është vendi ideal për jetësimin e ëndërrave. ⁣

Padyshim që edhe lokacioni i duhur rrethuar nga natyra dhe afërsia me qytet, ofron për ju një jetesë të shëndetshme dhe çasje të lehtë dhe shumë të shpejt në kryeqytet. ⁣

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Koral Invest LLC

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Telefoni
049 272 762 049 272**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina