Kosova Consulting and Development

Prishtina

Rreth Kosova Consulting and Development

KCD – Kosova Consulting and Development L.L.C. është kompani profesionale e themeluar në vitin 2016 në Prishtinë. KCD ofron shërbime në fushën e mbështejes, financave, konsulencë dhe zhvillimit të bizneseve në vend dhe rajon.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Kosova Consulting and Development

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Konsulencë & Strategji
Telefoni
044 169 269 044 169**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina