Kosovapress

Rreth Kosovapress

Agjencia e Lajmeve Kosovapress me lajme nga vendi, rajoni dhe bota.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Kosovapress

Marketing Specialist
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
30 Gusht, 2023
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Industria
Gazetari, Shtyp & Media
Telefoni
044 507 766 044 507**** Shfaq