KOSOVAZO

Prizren

Rreth KOSOVAZO

KOSOVAZO është një kompani ndërkombëtare e specializuar në prodhimin dhe tregtimin e produkteve inovative të kopshtit. Për më shumë se 20 vjet, ne jemi të vendosur në tregun Gjerman dhe Zviceran me produktet tona me një standard të lartë cilësie.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga KOSOVAZO

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Bujqësi & Mjedis
Telefoni
049 302 878 049 302**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren