Kralini Group

Prishtina

Rreth Kralini Group

Lider ballkanik për fruta të thata dhe fara luledielli

Brendi ‘Kralini Group’ është një kompani moderne me seli në Prishtinë duke punuar në mënyrën e vjetër të përkushtuar për të sjellë vizionin e një produkti me cilësi të lartë për çdo klient në treg.

Në vitin 2000, është zhvilluar kompania “Fatosi-Group”, dhe ka vendosur fillimin e një historie të suksesshme.

Me mbi 20 vjet përvojë në sektorin e frutave të thata dhe fara të lulediellit, kompania u rrit, kështu që tani përfaqësohet nga degët e saj në Prishtinë, Kosovë.

Për produktet tona cilësore ne përdorim kombinimin e përsosur të recetave tradicionale për përpunimit e frutave të thata me teknologjitë më të fundit dhe standardet e cilësisë IFS.

Duke përdorur cilësinë më të lartë për lëndën e parë dhe bashkëpunimin e ngushtë me klientët tanë, brendi ‘Kralini’ zgjeroi gamën e produkteve për sa i përket përzgjedhjes dhe cilësisë.

Në fund, kjo është arsyea që brendi ‘Kralini’ gjendet në tregun Europian, dhe në më shumë se 5 vende në bashkëpunim të ngushtë dhe me shumë pika të shitjes me pakicë në të gjithë evropën.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Kralini Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Vendndodhja
Prishtina