Kreditimi Rural i Kosovës

Prishtina

Rreth Kreditimi Rural i Kosovës

Kreditimi Rural i Kosovës është institucion mikrokreditor më shumë se 20 vite në tregun e Kosovës.

Misioni

Ofrimi i shërbimeve financiare për klientët me të ardhura të ulëta, me fokus të veçantë për bizneset mikro, të vogla, bujqësore dhe aktivitetet tjera në zonat rurale dhe urbane, me fokus prioriteti në bujqësi dhe një vëmendje të veçantë për qëndrueshmërinë financiare, sociale dhe mjedisore.

Vizioni

Të bëhet një Institucion Mikro Financiar i qëndrueshëm, i cili ofron një gamë të gjërë shërbimesh financiare për grupin e saj të targetuar të klientëve duke qenë konkurruese në treg.

Tregjet e synuara


Sektori i bujqësisë: stimulimi i bujqëve dhe perkrahja e tyre në zhvillim e kulturave bujqësore, blerjen e mekanizmit bujqësor, rritjen dhe zhvillimin e bagëtisë,përpunimin e mishit/qumështit etj,.

Sektori i tregtisë: mbështetja për furnzim për markete (shitore), qendra tregtare dhe aktivitete të tjera të shitblerjeve.

Sektori i shërbimit: ofrimi dhe lloj-llojshmëria e shërbimeve për mekanikët, orë punuesit, këpuctarët, rrobaqepësit etj.

Sektori i prodhimit: përkrahja e prodhuesve vendor: të metaleve,mobilerive,materialeve ndërtimore, prodhimit të dyerve dhe dritareve,etj.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Kreditimi Rural i Kosovës

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Kontabilitet & Financë
Telefoni
038 243 554 038 243**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina