KS Group

Klinë

Rreth KS Group

Me vite ekspertizë dhe përvojë, KS Group është krenar që konsiderohrt si një nga kompanitë më të suksesshme. Çdo vendim është i frymëzuar nga misioni ynë kryesor, i cili është të sigurojmë standardin më të lartë të produkteve dhe shërbimeve si për shitësit ashtu edhe klientët.

KS Group me selinë e saj në Klinë është një nga ofertuesit kryesorë të cilësisë për sistemet e dritareve dhe dyerve të kursimit të energjisë, të orientuara drejt dizajneve bashkëkohore. Kompanija, e cila është kryesisht familjare, furnizon produkte inovative, të personalizuara dhe të prekshme me performancë të lartë dhe zgjidhjet e bazuara në aplikime të sakta me nevojat e idijentëve të saj. Nën shenjën e cilësive të shkëlqyeshme, shërbimin e besueshëm dhe saktësinë e lartë të dorëzimit.

Çfarë Bëjmë Ne?

Prodhimi i Dritareve
KS Group duke përdorur teknologjinë më të lartë të prodhimit të dritareve ofron produkte kualitative. Të specializuar në këto fusha ne garantojmë kënaqësi.

Xhamat
Me shumë vite ekspertizë, KS group sot prodhon Xhama pothuajse për gjith Kosovën. Duke punuar me makinerinë më të avancuar dhe me profesionist ne ju sjellim xhama të mrekullueshëm.

Dyer
Me një seri të llojllojshme dyerve ju mund të gjeni modelin ideal për derën e juaj. Dyert tona kanë edhe teknologjinë më të re të hapjes me fingerprint.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga KS Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
045 254 524 045 254**** Shfaq
Vendndodhja
Klinë