Kujta Group

Podujeva

Rreth Kujta Group

Kujta Group është kompani e shitjes me pakicë dhe shumicë të materialeve elektrike dhe ndriçimit.
Me cilësi të garantuar dhe me çmime konkurruese.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Kujta Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Vendndodhja
Podujeva