Kuvilab

Podujeva

Rreth Kuvilab

Ne prodhojmë ushqim të shëndetshëm dhe cilësor, gjithmonë me shije, për tryezën e konsumatorëve tanë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Kuvilab

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 433 000 044 433**** Shfaq
Vendndodhja
Podujeva