Laberion

Podujeva

Rreth Laberion

Kompania Laberion është themeluar në vitin 1996 dhe është prodhuesi i parë i lëngjeve në Kosovë që ka përdorur teknologjinë e paketimit Tetra Pak.
Aktualisht Laberion prodhon 4 marka të ndryshme Lëngje, Nektar dhe Still Drinks – Eko Frut, Dona, EKS dhe Punch.
Përveç markave tona, ne po ofrojmë shërbime paketimi për një sërë klientësh tanë në të gjithë Evropën Juglindore. Marrëveshjet e paketimit mund të bëhen me markën tuaj, recetën e lëngut të kompanisë suaj ose teknologët tanë mund të përgatisin një recetë bazuar në nevojat tuaja Cilësia e produkteve, pajisjet moderne të automatizuara në fabrikë, staf i kualifikuar, besimi i fituar nga puna që kemi e bërë deri tani me blerës dhe shitës me pakicë dhe qëndrimi pozitiv i kompanisë sonë garanton sukses të qëndrueshëm dhe afatgjatë. Rritja e produkteve tona ka qenë rreth 20% ndër vite, me çdo vit në rritje pritshmëritë tona Laberion ka plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të cilësisë dhe aktualisht ka nivelin e 7-të të standardeve ISO dhe HACCP, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, IFS (International Featured Standards Food) dhe BRC (British Retail Consorcium).
Cilësia e lëndëve të para, trajtimi i tij, qartësia më e lartë, kontrolli i vazhdueshëm i cilësisë në të gjitha fazat e prodhimit në laboratorin e fabrikës dhe në Laboratorin e Institutit të Shëndetit Publik të Kosovës dhe instituteve të tjera të akredituara të Kosovës bënë të mundur. se Lëngjet natyrale të frutave “DONA”, “EKS” “EKO frut” dhe “Punch” janë të një cilësie të lartë dhe shumë të pëlqyeshme nga klientët dhe në një kërkesë në rritje Mundësi bashkëpunimi Duke marrë parasysh traditën e gjatë të kompanisë sonë dhe Fakti që jemi të pranishëm në 1650 lokacione të shitjes me pakicë në Kosovë përgjatë aranzhimeve të vazhdueshme të eksportit dhe paketimit në vendet e Evropës Juglindore dhe Perëndimore, Laberion mund të ofrojë mundësitë e mëposhtme të bashkëpunimit: Produktet e kompanisë sonë – markat Eko Frut, Dona dhe EKS në 200 ml, 250 ml (të dyja me kashtë ose hapje me një hap – HeliCap™ 23), 1000 ml dhe 2000 ml të paketuara në pako Tetra Brik® Aseptic Shërbime paketimi për markën tuaj me y receta jonë ose me recetë e zhvilluar nga teknologët tanë të kualifikuar. Ne mund t’ju ofrojmë produkte lëngjesh, nektaresh, pijesh të paketuara në paketime 200 ml, 250 ml (të dyja me kashtë ose hapje me një hap – HeliCap™ 23), 1000 ml dhe 2000 ml Tetra Brik® Aseptic.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Laberion

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 122 133 044 122**** Shfaq
Vendndodhja
Podujeva