Laboratori Dialab

Prizren

Rreth Laboratori Dialab

Laborator mjekësor Biokimik, Hematologjik, Imunologjik, Mikrobiologjik dhe Gjenetik.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Laboratori Dialab

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
044 670 118 044 670**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren