Laboratori Elab

Prishtina

Rreth Laboratori Elab

Laborator i sofistikuar për analiza laboratorike me aparaturat më moderne në rajon dhe më gjërë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Laboratori Elab

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
044 777 330 044 777**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina