LAGUNA SH.P.K

Prishtina

Rreth LAGUNA SH.P.K

Laguna është një kompani pastrimi e besueshme për ta mbajtur shtëpinë ose zyrën tuaj të pastër. Mos kërkoni më larg se shërbimet tona profesionale të pastrimit! Pastruesit tanë me përvojë dhe të aftë përdorin pajisje të cilësisë së lartë dhe produkte pastrimi miqësore me mjedisin për të siguruar që hapësira juaj të jetë e pastër dhe e shëndetshme për ju dhe familjen ose kolegët tuaj. Nga pastrimi i rregullt i mirëmbajtjes deri te pastrimi i thellë dhe pastrimi me lëvizje/hyrje, ne ju kemi mbuluar. Na kontaktoni sot për të caktuar një shërbim pastrimi dhe për të shijuar një mjedis më të pastër dhe më të shëndetshëm!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga LAGUNA SH.P.K

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
045900095 04590**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina