Lakeside Hotel

Prizren

Rreth Lakeside Hotel

Prioritet i jepet pamjes nga uji, ndaj të gjitha hapësirave shoqëruese duke përfshirë dhomat i jepet pamja dhe hapja ndaj liqenit. Që në fazën e parë të projektimit të “LAKESIDE Hotel”, gjithmonë kemi synuar ta bëjmë atë si destinacion “LANDMARK” shumë të rëndësishëm në pjesën jugperëndimore të Kosovës dhe qytetin e Prizrenit, në zonën e Liqenit të Vërmicës, një zonë mbresëlënëse. me peizazhin e saj dhe me projekte të tilla synon të tërheqë sa më shumë vizitorë dhe pushues.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Lakeside Hotel

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
048 808 408 048 808**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren