Lavjerr’s

Prishtina

Rreth Lavjerr’s

Ju ftojmë për punë dhe socializim në ambientin tonë të ngrohtë e të rehatshëm, të punuar me motive tradicionale dhe moderne në qendrën historike të Prishtinës.

Me enterier të menduar për përçim të ndjesisë “si n’shpi”, Lavjerr’S është zyra larg zyrës suaj dhe shpia larg shpisë suaj.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Lavjerr’s

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 292 487 045 292**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina