Legal Shpk

Prizren

Rreth Legal Shpk

LEGAL SHPK pason me krenari kompaninë ndërtimore “MURATORI” me aktivitet ndërtimi që nga viti 1990. Duke qenë se tregu i ndërtimit në Kosovë ka qenë shumë dinamik në këto 30 vite, kompania ka zgjeruar aktivitetin e saj përveç se në ndërtim, në tregtinë e materialeve ndërtimore, në projektim dhe konsulencë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Legal Shpk

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
044 100 741 044 100**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren