Legenda Foods

Prishtina

Rreth Legenda Foods

Distributor i mallrave ushqimore dhe joushqimore.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Legenda Foods

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
038 748 375 038 748**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina