Lemon Cleaning Services

Pejë

Rreth Lemon Cleaning Services

Kompani e Specializuar për Pastrim dhe Mirëmbajtje të Objekteve Afariste dhe të Banimit.
www.lemonks.com

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Lemon Cleaning Services

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shërbimi & Mbështetja e Klientit
Telefoni
049 110 100 049 110**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë