LIFESTYLE PRISHTINA

Prishtina

Rreth LIFESTYLE PRISHTINA

Lifestyle ofron një përzgjedhje të gjerë veshjesh në modë dhe me cilësi të lartë për gra dhe burra. Nga veshjet casual deri tek ato zyrtare, ne kemi diçka për çdo stil dhe rast.

Veshjet tona janë përzgjedhur me kujdes nga markat kryesore të njohura për cilësinë, stilin dhe qëndrueshmërinë e tyre. Ne ofrojmë një larmi madhësish dhe stilesh për t’iu përshtatur çdo lloji trupi dhe preference, dhe stafi ynë miqësor dhe i ditur është gjithmonë i gatshëm për të ofruar këshilla dhe ndihmë të personalizuar stilimi.

Përveç përzgjedhjes së veshjeve tona, ne ofrojmë gjithashtu një sërë aksesorësh dhe këpucësh për të kompletuar pamjen tuaj. Dyqani ynë ofron një atmosferë komode dhe tërheqëse për ju që të shfletoni dhe provoni rrobat në kohën e lirë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga LIFESTYLE PRISHTINA

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
049 958 224 049 958**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina