Liri Prizren

Prizren

Rreth Liri Prizren

Si rezultat i përpjekjeve shumëvjeçare për të ruajtur pozicionin tonë lider të tregut në Kosovë, dhe për të zgjeruar vazhdimisht paletën tonë të produkteve, ne jemi bërë prodhuesi më i madh i produkteve të ëmbëlsirave në Kosovë dhe jemi një lojtar lider në tregun rajonal.

Me më shumë se 200 produkte, ne konkurrojmë në segmentet e tregut për llokum, biskota, vafera, çokollata, bonbone, tahin halva dhe karamel. Ne ruajmë pozicionin tonë superior duke vlerësuar dhe duke vepruar sipas informacionit të tregut në lidhje me kërkesën për produkte të reja.

Shumë prej brendeve tona janë bërë shtylla dhe elementë kryesorë të konsumit të përditshëm brenda Kosovës dhe më gjerë në rajon. Nga këto, ne kryesojmë me markat tona kryesore: Sempre, Krem Banane, Strudel, Praline, Buena Vita dhe Poco.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Liri Prizren

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
045 757 503 045 757**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren