LIRIDONI DISTRIBUTION

Graçanicë

Rreth LIRIDONI DISTRIBUTION

Liridoni Distribution u themelua si N.T. Liridoni në vitin 1989, në kohën kur tregtia ishte në lulëzim. Kompania u krijua si një distributor lokal për të përmbushur kërkesat e rajonit ku dhe vetë kompania operonte. Megjithatë, duke parë se kërkesa është në rritje, LIRIDONI DISTRIBUTION filloi të funksionojë me vizionin dhe misionin e një lideri të tregut.

Përmes viteve LIRIDONI DISTRIBUTION është fokusuar në shpërndarjen e pijeve alkoolike dhe jo-alkoolike (duke përfshirë markat më të mira të botës të cilat ishin futur në Kosovë për herë të parë). Pastaj, kompania u përqëndrua në industrinë e ushqimit dhe prodhimit. Sot, LIRIDONI DISTRIBUTION është e listuar si njëra ndër 5 kompanitë më të mëdha në Kosovë. 

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga LIRIDONI DISTRIBUTION

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Themelimi
1989
Telefoni
038 600 501 038 600**** Shfaq
Vendndodhja
Graçanicë