Liridoni Home

Istog

Rreth Liridoni Home

Historia e kompanisë filloi që në vitin 1989 në qytetin e Istogut me emrin Agro Mojstiri me pronar Alush Alushaj.

Në vitin 2000, kompania filloi të zgjerohet dhe merr emrin Liridona Company.

​Gjatë këtyre viteve të operimit në treg kompania qëllim kryesorë ka pasur kërkesen e klientëve, duke ofruar përzgjedhje të larmishme produktesh dhe mallrash për klientët tanë, ne ofrojmë përzgjedhje të shumta të modeleve të qeramikes, sanitarisë, laminatit, ujësjellësit, elementeve hidrosanitare, ngjyra, izolime dhe ngrohjes qëndrore të gjitha këto të prodhuara nga brende të njohura Botërore.

Në vitin 2018 u hap pika e dytë e shitjes, kësaj radhe u shtua dhe një gamë e gjerë e produkteve siç janë: mobilje për ambiente të brendshme dhe mobilje për ambiente të jashtme, ndriçim dhe aksesorë të ndryshëm për shtëpi.

Liridona Company dhe Liridona Home tani udhëhiqet nga: Besim, Bekim, Betim dhe Blerim Alushaj të cilët pas vetës posedojnë një staf të trajnuar mirë dhe mjaftë mikëpritës, të cilët çdo herë janë të gatshëm të ofrojnë ndihmë ndaj klientëve. 

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Liridoni Home

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
048 800 240 048 800**** Shfaq
Vendndodhja
Istog