LIT Lounge

Prishtina

Rreth LIT Lounge

LIT’ është një lounge bar dhe klubi i kombinuar për një përvojë inovative argëtimi.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga LIT Lounge

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Vendndodhja
Prishtina