Loriano Restaurant

Prishtina

Rreth Loriano Restaurant

Loriano Restaurant u krijua me dashuri dhe vullnet që klientët tanë të përjetojnë momentet e tyre më të bukurat ne lokalin tonë. Loriano Restaurant u hap zyrtarisht më 21 korrik, të vitit 2017. Specialitetet të cilat restauranti ynë ofron janë disa nga këto:

1. Lazanja
2. Pasta me shije të ndryshme
3. Ushqime të Detit
4. Pizza
5. Ushqime Vendore

Gjithashtu Restaurant Loriano pritet të zgjerohet edhe më tutje në pika të reja!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Loriano Restaurant

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Themelimi
2017
Telefoni
049 581 526 049 581**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina