LORIK CENTER

Prishtina

Rreth LORIK CENTER

Lorik Center është kompani e themeluar në vitin 2001 e cila ka vazhduar me sukses të ushtrojë veprimtarinë e saj në ofrimin e shërbimeve sa më cilësore me cmimet më të volitshme në tregun e Kosoves. Lorik Center është një vend ideal për të gjithë familjen duke orfuar një gamë të gjerë të artikujve pë të gjithë grupmoshat. Lorik Center mund ta gjeni në Prishtinë, Prizren dhe Malishevë

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga LORIK CENTER

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
044 221 177 044 221**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina