Luli Trans

Prishtina

Rreth Luli Trans

Të punosh me Luli Trans do të thotë që ju të merrni një shërbim të përshtatur për nevojat tuaja, që mendon se si ndikon në pjesën më të rëndësishme të biznesit tuaj – klientët tuaj.

Ekipi i Luli Trans punon vazhdimisht në angazhimin me klientët tanë për të përmirësuar vazhdimisht ofertën tonë të shërbimit. Ne besojmë fuqimisht se ofrimi i një shërbimi me cilësi të lartë dhe të besueshëm për të gjithë klientët është thelbësor për etikën e Luli Trans , ndërsa në të njëjtën kohë shton vlerën duke ndihmuar për të përmirësuar dhe përmirësuar lëvizjen, ruajtjen dhe trajtimin e mallrave.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Luli Trans

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
049 778 433 049 778**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina