Luma Furniture

Ferizaj

Rreth Luma Furniture

Tashmë në treg prej 20 vitesh, Mobiljet Luma Contract ka kontribuar ndjeshëm në zhvillimin e sektorit të hoteleri-turizmit. Tashmë janë me mijëra ambiente biznesi të dekoruara nga Luma Contract Furniture. Furniture Luma Contract është konceptuar në mënyrë të tillë që t’u shërbejë klientëve brenda dhe jashtë vendit, me gamën e plotë të produkteve të bazuara në dizajn, komoditet dhe cilësi.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Luma Furniture

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
048 333 528 048 333**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj