LUMI SH.P.K

Shtime

Rreth LUMI SH.P.K

E themeluar në vitin 2007, Lumi Group është kompani me traditë 16 vjeçare në fushën e përpunimit dhe prerjes së granitit, mermerit, kuarcit, onix-it dhe gurëve të tjerë dekorues.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga LUMI SH.P.K

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
2007
Telefoni
044 410 718 044 410**** Shfaq
Vendndodhja
Shtime