Lutian Home

Çagllavicë

Rreth Lutian Home

LUTIAN Home është qendra e qeramikës dhe sanitarisë më moderne në Kosovë me një hapsirë gjigande ku mund të gjeni një gamë jashtëzakonisht të gjerë dhe të teknologjisë së fundit të produkteve hidrosanitare.

E gjithë hapësira është e dizajnuar për përvojë sa më të mirë të klientit dhe për përzgjedhje sa më të lehtë dhe komode duke ofruar edhe hapësirë për relaksim. Qendra është një vlerë e shtuar për industrinë hidrosanitare në Kosovë dhe një etapë e re për profesionalizëm në shërbim dhe përvojë të klientit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Lutian Home

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
046 123 900 046 123**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë