M-Technologie

Prishtina

Rreth M-Technologie

M-Technologie bën projektimin, prodhimin dhe montimin e dyerve, dritareve dhe fasadave kontinuale.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga M-Technologie

Arkitekturë & Inxhinieri
6 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
049 777 075 049 777**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina