M Transport

Gjilan

Rreth M Transport

M-Transport, kompani që bën transportin e mallërave nga Kosova në Gjermani dhe anasjelltas.

Përvoja jonë shumë vjecare dhe stafi profesionist ju mundësojnë lehtësimin e tranportit të mallërave tuaja, pa dert.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga M Transport

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
049 311 999 049 311**** Shfaq
Vendndodhja
Gjilan