MADAME COCO

Prishtina

Rreth MADAME COCO

Marka e tekstileve dhe produkteve të dekorimit të shtëpisë Madame Coco, e themeluar në vitin 2011, aktualisht operon me më shumë se 300 dyqane në Turqi dhe 16 vende të ndryshme. Dhe më shumë se 100 mijë metra katrorë sipërfaqe shitjesh në 17 vende, marka lidhet edhe me konsumatorët përmes Madamecoco.com, dyqani i saj online. Madame Coco sjell linja moderne në dizajne të thjeshta dhe elegante, duke ofruar një gamë të gjerë produktesh në kategori të shumta. Me një gamë të gjerë dhe të larmishme produktesh që përfshin tekstile shtëpiake, banjo, kuzhinë, enë tavoline, qelqe, porcelan, enë plastike, ndriçim, produkte të kujdesit personal dhe kozmetikë, marka pozicionohet si lider në këtë sektor. Me produktet e saj të përgatitura sipas nevojave dhe pritshmërive të klientëve, ajo përcakton tendencat në çdo periudhë. Në të njëjtën kohë, ajo është vazhdimisht përpara objektivit të saj për t’u bërë një markë globale dhe vazhdon aktivitetet e saj me një qasje të orientuar nga konsumatori pa cenuar parimin e transparencës.

Madame Coco dëshiron të krijojë një përshtypje për klientin që të ndihet njëlloj si në shtëpinë e tij, pavarësisht nëse konsumatorët blejnë online në Madamecoco.com ose në ndonjë nga dyqanet e saj. Përpjekjet e markës për të siguruar kënaqësinë e klientit që në fillim u njohën me çmimin “Best Customer Experience Management” në kategorinë e tekstileve shtëpiake në A.L.F.A 2019. Çmimet. Sipas Anketës së Ndërgjegjësimit të Markës Nielsen 2019 dhe Kërkimit të Ndërgjegjësimit dhe Shëndetit të Markës të kryer nga FutureBrightGroup në vitin 2021, Madame Coco është Marka më e mirë në sektorin e tekstileve dhe dekorimit të shtëpisë në Turqi. Sipas të njëjtave kërkime, Madame Coco zë vendin e parë si marka më e preferuar, më e rekomanduar dhe më e pëlqyer.

Në nëntor 2018 Madame Coco ka dhënë ekskluzivitetin e parë në shtetin e Kosovës, ku deri në vitin 2021 në Kosovë Madame Coco ka arritur deri në 5 lokacione duke përfshirë qytetet e Prishtinës, Fushë Kosovës, Prizrenit dhe Ferizajt. Duke synuar tregun ballkanik, Madame Coco jep ekskluzivitetin e parë në Maqedoni, ku në korrik 2021 hapet dyqani i parë në Shkup, City Mall dhe në nëntor 2021 në East Gate Mall, duke rritur numrin e punonjësve dhe duke synuar të sjellë një frymë të re të produkteve shtëpiake, Madame Coco së shpejti pretendon të jetë e pranishme edhe në qytete të tjera të Maqedonisë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga MADAME COCO

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
049648100 04964**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina