Magic Ice

Lipjan

Rreth Magic Ice

J.S.C Magic Ice u themelua në vitin 2004 me kapitalin e vet dhe merret ekskluzivisht me përpunimin e qumështit. Nga viti 2004 deri në vitin 2006 ka qenë prodhues i akullores për rreth 30 varietete dhe në vitin 2007 ka filluar të prodhojë edhe kos, djathë të bardhë, djathë kaçkavall etj. Kompania gjendet në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, në zonën industriale Lipjan; kilometri i 6-të. Aktiviteti i kompanisë i nisur me mobilizimin e kapitalit të vet dhe ende i vazhdueshëm me vetëfinancim, do të vazhdojë të punojë fort për të mundësuar zhvillimin e dinamikës së punës. Kapaciteti njerëzor është i kombinuar me ekspertë vendas dhe ekspertë të vendeve të rajonit dhe për këtë arsye ne punojmë shumë për t’i mbajtur produktet tona me cilësi të lartë. Kompania zotëron një objekt modern që plotëson standardet e kërkuara nga legjislacioni komunitar i Bashkimit Evropian. Autoritetet kompetente të Kosovës licencojnë J.S.C. “Magic Ice” me pajisje moderne. Pasuritë tona! Magic Ice Factory ndodhet në një sipërfaqe prej 3400 metrash katrorë punëson më shumë se 80 punëtorë. Ka një teknologji moderne për prodhimin e:
akullore, djathë i bardhë, kos, kos i qëndrueshëm, djathë kaçkavall, kosi (SCHMAND) djathë krem.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Magic Ice

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
2004
Telefoni
049 125 605 049 125**** Shfaq
Vendndodhja
Lipjan