MAKSITI

Shtime

Rreth MAKSITI

Maksiti Putz prodhon materiale ndërtimi bazuar në teknologjinë moderne dhe plotësisht të automatizuar gjermane.
Cilësia e produkteve garantohet nga kompetenca e formulimeve të tyre dhe procesi plotësisht i automatizuar i prodhimit.
Të gjitha produktet tona janë plotësisht të certifikuara dhe ekologjike, ndërsa cilësia garantohet nga përvoja shumëvjeçare dhe përdorimi i suksesshëm i tyre. Produktet Maksiti Putz mbulojnë nevojat e tregjeve rajonale. Produktet Maksiti Putz ju mundësojnë të jeni përpara kohës, duke qenë pjesë e standardeve globale për ndërtim. Kompetenca, përgjegjësia dhe respekti për partnerët tanë është motoja e Maksiti Putz.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga MAKSITI

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 886 886 044 886**** Shfaq
Vendndodhja
Shtime