Manaferra

Prishtina

Rreth Manaferra

Manaferra është një Agjenci Marketingu Seach që ndihmon institucionet e arsimit të lartë, botuesit dhe kompanitë SaaS të drejtojnë trafikun dhe drejtimet nëpërmjet SEO, përmbajtjes dhe kërkimit me pagesë. Dhjetra klientë në të gjithë botën përdorin shërbimet tona të marketingut të kërkimit për të rritur biznesin e tyre. Ne besojmë se njerëzit meritojnë të gjejnë informacionin që kërkojnë, lehtësisht dhe intuitivisht. Është misioni ynë të ndihmojmë bizneset të arrijnë këtë audiencë dhe të rrisin biznesin e tyre, duke zgjidhur problemet e njerëzve. Kështu do të ndërtojmë një kompani me të cilën do të krenohen brezat e ardhshëm.

https://www.facebook.com/ManaferraLLC/videos/1875025756218889

Të punoni në Manaferra

Kur njerëzit pyesin se si është të punosh në Manaferra, zakonisht do të dëgjoni të njëjtin mendim.

Nuk ka rreth të brendshëm!

Të gjithë nga C-suite tek praktikantët ndajnë informacion, njohuri dhe ide. Të qenit transparent dhe të sinqertë me njëri-tjetrin na ndihmon të krijojmë besim dhe të qëndrojmë të përqendruar në zgjidhjen e problemeve të klientëve tanë duke u argëtuar në atë që bëjmë.

Komentet tuaja dëgjohen dhe vlerësohen.

Ne respektojmë dëshirat, opinionet, besimet dhe ndjenjat e kujtdo me të cilin punojmë, duke përfshirë bashkëpunëtorët tanë, partnerët, investitorët, konkurrentët ose anëtarët e komunitetit. Mendimi i të gjithëve dëgjohet në mënyrë aktive dhe merret parasysh në procesin e vendimmarrjes.

Punonjësit trajtohen si njerëz, jo si artikuj të linjës.

Punonjësit janë njerëz të tërë, me familje, hobi, emocione dhe jetë jashtë punës. Kjo është arsyeja pse ne investojmë vazhdimisht në ndërtimin e marrëdhënieve empatike dhe ruajmë një harmoni punë-jetë për ne dhe njerëzit që duam.

Një mundësi karriere për të gjithë!

Pavarësisht nëse ju duhet të mësoni një aftësi të re ose të avanconi njohuritë tuaja aktuale për të përparuar në karrierën tuaj, ne kemi shpinën tuaj! Ne kemi një program të qartë të zhvillimit të karrierës, një buxhet të alokuar dhe trajnime të vazhdueshme, seminare dhe mentorim që ju ndihmojnë të arrini atje.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Manaferra

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Reklamim & Marketing
Madhësia e Kompanisë
33 punonjës
Telefoni
044149189 04414**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina