Manami Hotel

Prishtina

Rreth Manami Hotel

Sharmi, eleganca dhe përsosmëria e një vendi unik që prek shpirtin e të gjithë vizitorëve.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Manami Hotel

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
048 785 785 048 785**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina