Margo Garden Bar

Prishtina

Rreth Margo Garden Bar

Margo Garden Bar është destinacioni më i ri i relaksimit nën drunjë në sheshin Nëna Tereza, e që ofron ushqim, koktejë dhe mikpritje të madhe për çdo mysafir.

Ushqimi dhe dekori janë të bëra në një mënyrë te vecantë, unike dhe me shumë dashuri. Relaksohuni nga pamja komode e përsosur për mbrëmjet e verës.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Margo Garden Bar

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 272 846 045 272**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina