Marimanga

Prishtina

Rreth Marimanga

Më shumë për ne

MARIMANGA është kompani për autobartje e cila operon në Kosovë dhe në Bashkimin Evropian. Marimanga është themeluar në vitin 2007 dhe është pjesë e Besa Group. Nga viti 2010 Marimanga ka filluar të ofroj sigurime vjetore të autobartjës në Kosovë. Në vitin 2019 Marimanga ka ridizajnuar këtë model dhe ka aplikuar formën e re të “ANËTARËSIM VJETOR” e cila tash është në platformën online me 3 pako bazë: Kosova, Ballkani dhe Evropa

Misioni i Marimangës

Misioni i “Marimanga” është ofrimi sa më kualitativ i shërbimeve të autobartjës dhe në mënyrë profesionale, duke plotësuar kërkesat e të gjithë klientëve.

Vizioni i Marimangës

Vizioni i “Marimanga” është qëndrimi në tregun Kosovar si lider për shërbime të autobartjës, si kompania më e avancuar dhe më moderne në këtë lami.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Marimanga

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
044 662 663 044 662**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina