Market & Restaurant “Mendi”

Malishevë

Rreth Market & Restaurant “Mendi”

Market dhe Restaurant “Mendi” është vendi i familjes suaj. Në marketin tonë gjenden të gjitha produktet ushqimore, pijeve dhe produkteve higjienike. Gjithashtu iu mirëpresim edhe në restaurantin tonë për të kaluar çaste të mira me të dashurit tuaj.

Gjendemi në Llazicë, Malishevë (Rrethi i Kijevës).

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Market & Restaurant “Mendi”

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044156074. 044156**** Shfaq
Vendndodhja
Malishevë