Max Optika

Prishtina

Rreth Max Optika

Max Optika Kosova është dega e rrjetit më të madh optik në Ballkan. Garanci, cilësi dhe super çmime.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Max Optika

Konsulente e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
28 Gusht, 2023
I vlefshëm deri më: 29 September, 2023
Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
049 604 623 049 604**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina