MB Print

Prishtina

Rreth MB Print

MB Print ofron zgjidhje të integruara në fushën e markimit industrial, inspektimit të produkteve dhe ngjitjes. Kompania u themelua në vitin 2004 me idenë për të ofruar pajisje industriale më të mira për tregun në zhvillim në përputhje me detyrimin për etiketimin e produkteve dhe nevojën për të futur standarde të reja në prodhim, paketim, ruajtje dhe logjistikë.

Në programin e shitjeve kemi sa vijon:

  • Pajisje për shënjimin dhe etiketimin industrial
  • Pajisje për ngjitje industriale
  • Pajisje për inspektimin e produktit dhe pajisje auto ID
  • Shërbimet inxhinierike dhe prodhimi i pajisjeve industriale dhe softuerëve.

Nëpërmjet përzgjedhjes së kujdesshme të prodhuesve të pajisjeve që përfaqësojmë, edukimit të përditshëm të punonjësve tanë dhe stafit të klientëve, rritjes së kontrolluar me theks në mbështetjen pas shitjes për klientët tanë, ne përpiqemi të jemi edhe më të mirë dhe të ruajmë me sukses një pozicion udhëheqës në fushat në të cilën ne operojmë.

Që nga viti 2014 jemi bërë kompani rajonale dhe operojmë në Kroaci, Bosnjë dhe Hercegovinë, Mal të Zi, Kosovë dhe Shqipëri.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga MB Print

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Operacionet & Sigurimi i Cilësisë
Themelimi
2014
Telefoni
049 403 256 049 403**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina