MC FOOD

Lipjan

Rreth MC FOOD

1992
Gjithçka filloi me një ëndërr e cila është bërë realitet, me krijimin e koorporates famijlare Meridian Corporation e cila e fitoi primatin e liderit në tregun e Kosovës si distributor i produkteve të ushqimit dhe pijeve të brendeve më prestigjioze evropiane dhe botërore.

2012
Pas 20 vite zhvillim, me objektivë për tu përqendruar vetëm në distribuimin e produkteve ushqimore të brendeve më të njohura evropiane dhe ato botërore, është themeluar MC Food L.L.C.

2022
Përvjetorin e 10 të themelit, MC Food e feston me realizimin e dy investimeve kapitale duke ndërtuar dy magazina me teknologjinë e fundit, njëren tek zyret qëndrore në Lipjan, dhe të dyten në Durres, në Shqiperi

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga MC FOOD

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
044 582 104 044 582**** Shfaq
Vendndodhja
Lipjan