MCM Travel

Prishtina

Rreth MCM Travel

Që nga viti 1994 është anëtar i IATA-es, ndërsa në vitin 1996 MCM Travel u lidh me sistemin ndërkombëtar të rezervimeve “Amadeus”. “MCM Travel”​ bashkëpunon me të gjitha linjat ajrore, ndërsa për kompanitë e mëdha, SWISS, Lufthansa dhe Austrian Airlines është përfaqësues i përgjithshëm për Kosovën. Agjencitë e kompanisë “MCM” shesin të gjitha llojet e biletave për të gjitha kompanitë e tjera nga Prishtina, Shkupi dhe Podgorica për “MCM Travel” ka një rrjet të gjerë brenda dhe jashtë vendit. Për të zgjeruar biznesin në vitin 2003, kompania “MCM” hapi tre agjenci udhëtimesh të reja si “CLUB TRAVEL”, “INTER TRAVEL” dhe “M TRAVEL”, dhe në vitin 2004 hapi kompaninë e gjashtë mallrave “CARGO MCM. “​, që merret ekskluzivisht për ngarkesat e të gjitha aeroporteve në aeroportin e Prishtinës, dhe për të kryer shërbime ngarkesash për linjat ajrore: Austrian Airlines, Lufthansa dhe SWISS. Grupi “MCM TRAVEL” së bashku me 23 përfaqësues në Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Bosnje, Turqi dhe Gjermani, tani për tani mund të quhen Shërbimet e Industrisë për udhëtime, të përfaqësuara me shërbime cilësore të 78 punëtorëve të kualifikuar, të përshtatshëm dhe të motivuar për të punuar dhe të gjitha. licencat e fushave përkatëse të IATA (Shoqata Ndërkombëtare e Transportit Ajror).

TRAVEL MCM si distributor i vetëm për disa linja ajrore dhe shërbim udhëtimi për disa nga organizatat kryesore ndërkombëtare, por gjithashtu ofron tarifa speciale që mbulojnë 63% të shitjeve totale të tregut të Kosovës. Grupi “MCM”​ në shërbim të të gjithë atyre që kanë urgjenca, 24 orë ofron numrin e telefonit, i cili mund të telefononi sa herë të dëshironi. Gjithashtu, përfaqësuesi i Grupit “MCM” për Kosovën është edhe një nga agjencitë më të mëdha në botën e udhëtimeve, “Carlson Wagonlit”, kështu që hoteli mund të ofrojë programe në mbarë botën me çmime të arsyeshme përmes sistemit të rezervimeve online.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga MCM Travel

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Themelimi
1989
Telefoni
045 242 424 045 242**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina