MedCare

Gjakovë

Rreth MedCare

Ne jemi MedCare-Gjakova, një agjenci e kujdesit mjeksor dhe infermieror që ofron shërbime të cilësisë së lartë të kujdesit në shtëpi në Gjakovë dhe më gjërë.

Ne jemi krenarë që ofrojmë një nivel të jashtëzakonshëm të kujdesit privat në shtëpi për ju, të dashurin tuaj dhe pacientët e referuar në mënyrë profesionale.

Nëse keni nevojë për shërbime private të kujdesit në shtëpi, na kontaktoni për infermierinë me porosi. 

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga MedCare

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
048 212 600 048 212**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë