MERCAN RAF

Gjithë Kosovën

Rreth MERCAN RAF

RRETH NESH
ANKA RAF është një fabrikë e integruar që prodhon produkte metali, druri, pleksi dhe qelqi që nga viti 1972 në një zonë të mbyllur prej 7000 m2, tërheqëse për të gjitha llojet e vendeve të punës.

Përveç produkteve standarde cilësore, ne prodhojmë produkte speciale butiku me makinat tona automatike të drurit dhe metalit në përputhje me teknologjinë e kohës sonë.

Marrja e matjeve nga vendet e punës, prezantimi i paraqitjes në 3D max kur është e nevojshme dhe dizajnimi i produkteve të reja në formate të ndryshme bëhen gjithashtu nga arkitektët tanë pa pagesë.

Përveç prodhimit që ne e quajmë 35 dhe 40 pitch (hapësira e vrimave të profilit), e cila është përdorur për një kohë të gjatë, ne mund të prodhojmë gjithashtu një sistem rafti të ri trendi 25 pitch (duke siguruar më shumë shfaqje të produkteve).

Falë faktit që ne kemi të gjitha këto sisteme kallep, ai mund të shtohet në çdo sistem ekzistues rafti.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga MERCAN RAF

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
044 295 321 044 295**** Shfaq
Vendndodhja
Gjithë Kosovën