Mercom Company

Çagllavicë

Rreth Mercom Company

Selia e Korporatës është e vendosur në Çagllavicë, në periferi të Prishtinës dhe Depoja dhe Objektet e Prodhimit me seli në Dobrushë, Istog (Kosovë).
Kompania ka 68 punonjës me kohë të plotë dhe të punësuar mbi 50 profesionistë mbi bazën e projektit.
MERCOM është një nga kompanitë lider në Industrinë e Ndërtimit dhe Automobilistikës në Kosovë.Shë

Shërbimet

Ndërtimi
Mercom Company është themeluar si një kompani e besueshme e ndërtimit në Kosovë e cila ka ndihmuar bizneset dhe individët në Planifikimin, Ndërtimin dhe mirëmbajtjen e projekteve të ndryshme ndërtimore.

Prodhimi
Përveç linjave të prodhimit të dyerve dhe dritareve, Kompania Mercom përfaqëson edhe GENTAS GROUP në territorin e Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi, duke ofruar fasada të ventiluara HPL për projekte ndërtimi moderne dhe produkte mobiljesh. Ne ofrojmë tavolina me cilësi të lartë, por me çmime të mira, tavolina, ndarje tualeti, dollapë dollapësh dhe seri të tjera të specializuara mobiljesh që përdorin panelin HPL (kompakt) si strukturën kryesore.

Automobilistikë
Nga janari i vitit 2009, Mercom Company është përfaqësues zyrtar i PEUGEOT për territorin e Republikës së Kosovës, duke shitur mbi 1500 njësi.

Në vitin 2020, kompania u bë edhe tregtari zyrtar i Mitsubishi, duke shitur dhjetëra vetura të reja Mitsubishi në Kosovë në vitin e parë të funksionimit.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Mercom Company

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
045 560 333 045 560**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë