MERIDIAN CORPORATION

Prishtina

Rreth MERIDIAN CORPORATION

Kur filluam veprimtarinë më shumë se 20 vjet më parë, ne ishim një kompani e vogël familjare me vetëm katër punonjës me një klient të vetëm, Coca-Cola. Sot, jam jashtëzakonisht krenar që drejtoj një korporatë që punëson më shumë se 500 individë të motivuar në mbarë Kosovën, me një portofol të gjerë shitësish vendas dhe ndërkombëtarë të cilësisë së lartë dhe mbi 4,000 klientë besnikë. Ekipi ynë i vendosur, këmbëngulës dhe gjithmonë inovativ e ka drejtuar Meridian përmes sfidave të ndryshme për t’u shfaqur jo vetëm si një nga kompanitë kryesore të logjistikës dhe distribucionit në Kosovë, por për më tepër si një korporatë gjithnjë në rritje, e larmishme që sot përfshin dy njësi të biznesit me pakicë – Meridian Express. mini-market dhe zinxhirët e furrave dhe kafeneve BUKA – me plane për t’u rritur dhe diversifikuar akoma më tej.

Por suksesi ynë nuk ka ardhur lehtë dhe as nuk e kemi bërë vetëm. Në të vërtetë, që nga themelimi ynë në vitin 1992, ne në Meridian kemi ruajtur një sërë vlerash thelbësore që i kanë prioritet njerëzit – klientët dhe klientët tanë, zhvillimin profesional për punonjësit tanë dhe mbështetjen për komunitetin e Kosovës në tërësi. Këto janë vlera që mbeten të pandashme nga veprimtaria jonë si biznes dhe besoj se pa këtë përkushtim të palëkundur ndaj njerëzve dhe komunitetit, ne nuk do të kishim arritur suksesin që gëzojmë sot.

Kompania jonë është gjithnjë në ndryshim dhe në rritje, por një konstante do të mbetet gjithmonë: përkushtimi ynë për t’i shërbyer popullit të Kosovës jo vetëm duke ofruar marka të nivelit të lartë dhe shërbim të shquar ndaj klientit, por edhe për të udhëhequr rrugën si qytetar i korporatës, duke dhënë mbrapa komunitetit tonë përmes mbështetjes sonë për shumë institucione bamirëse dhe kulturore që po e bëjnë vendin tonë më të fortë.

Çfarë është më pas për ne – dhe ju – në Meridian Corporation? Ju ftoj të bashkoheni me ne në udhëtimin tonë përpara – kemi besim se do të jetë një udhëtim emocionues.

Vizioni ynë

Me një lidhje të fortë të komunitetit, infrastrukturë të mirë-krijuar të shpërndarjes dhe një reputacion për profesionalizëm dhe besueshmëri, Meridian Corporation është lider në logjistikën dhe shpërndarjen e ushqimeve dhe pijeve në mbarë Kosovën. Si pjesë e strukturës së komunitetit, Meridian i shërben popullit të Kosovës duke ofruar produkte ushqimore dhe pijesh me cilësi të lartë ndërkombëtare dhe vendore përmes mbi 4000 pikave partnere besnike, si dhe përmes tregjeve të komoditetit dhe furrave të klasit të parë që ofrojnë alternativa ushqyese për industrinë. normë. Meridian është një kompani e drejtuar nga njerëzit që po vendos standardet në Kosovë për praktika të përgjegjshme dhe të përgjegjshme biznesi që jo vetëm plotësojnë nevojat e komunitetit, por gjithashtu ndihmojnë në përmirësimin e jetës së njerëzve të cilëve u shërben.

Meridian Corporation dallohet për seriozitetin, stabilitetin, menaxhimin profesional dhe një staf të specializuar dhe të përkushtuar… motivimi për të punuar shumë ka dalë nga menaxhmenti i lartë, duke ofruar mundësi dhe mundësi të barabarta për të gjithë.”

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga MERIDIAN CORPORATION

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
038 40 43 40 038 40 4**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina