Meridian Express

Prishtina

Rreth Meridian Express

Meridian Express – Marketi i lagjes tuaj.

Meridian Express është rrjeti i dyqaneve me pakicë afër cdo lagjeje, i cili mund të frekuentohet nga konsumatorët pa pasur nevojë të veturës dhe tani gjendet pothuajse n’derë t’shtëpisë të secilit nga ne, duke qenë kështu prezente me 41 pika, në qytetet më të mëdha si: Prishtinë, Ferizaj, Mitrovicë, Gjakovë, Gjilan, Pejë, Prizren dhe Fushë Kosovë.

Meridian Express synon që të shërbejë konsumatorët e saj në çdo lagje, duke kursyer kohën e konsumatorit, duke ofruar produktet më të freskëta, një ambient shumë të këndshëm për blerje, si dhe shërbim shumë miqësor ndaj secilit konsumator. Veç kësaj Meridian Express vazhdon të investojë që nga dita e parë në konsumatorët e saj lojal duke i shpërblyer ata për çdo blerje që bëjnë, përmes Programit të Lojalitetit.

Video

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Meridian Express

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
038 402 040 038 402**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina